2 ud af 3 for U12 piger.

Struer Håndbold havde 3 U12 pigehold i aktion søndag eftermiddag.

I Skave hallen skulle Hold 1 først møde Hogager GF. Kampen blev en meget ligebyrdig affære. Da først Struer fik indstillet sig på de fodrappe Hogager spillere, leverede Struer en rigtig flot kamp i forsvaret. Efterhånden har vi fået lært, at der altid skal tackles til dommeren fløjter. I angrebet var det en blanding af godt og skidt. Når spillet fløj og der blev løbet for hinanden, kom Struer nemt til scoring. Når spillerne selv bragte sig i fart, var det straks sværere. I anden halvleg leverede Danna en rigitg flot præstation, med mange gode gennembrud fra back positionen. Struer bragte sig foran med 13-12 og på trods af nogle udfordringer mod slutningen, lykkedes det at hive begge points hjem til Struer.
Hold 2 skulle spille mod Hogager 2 umiddelbart efter hold 1 kampen. Spændingen i kampen blev hurtigt punkteret. Freja i målet, var hurtig til at suge selvtilliden ud af Hogager spillerne. Forsvaret hjalp godt til og leverede en helstøbt holdpræstation. I angrebet kom Struer til afslutninger på gennembrud og gode indspil til stregen og fløjene. En god præstation blev belønnet med en sikker sejr på 17-10
Desværre måtte hold 3 indkassere et nederlag af de større mod HH90. Hjemmeholdet Holstebro er nogle store piger, der dækkede meget offentsivt. Det gjorde det svært for Struer pigerne at komme frem til afslutninger. 2 gange i første halvleg snød Sara Rasborg målmand og forsvar og fik listet mål ind.
Kampen var reelt set afgjort ved halvleg, hvor HH90 var foran med 7-8 mål. Struer havde dog besluttet sig for at kæmpe hele kampen igennem, så der blev trænet forsvar og løb uden bold i anden halvleg.
Selvom alle pigerne leverede en god indsats, var Holstebro bare bedre på dagen. Det sluttede med en sikker hjemmesejr på 16-2. OP på hesten igen piger.