Nederlag til U12 piger

U12 pige hold 2 og hold 3 sluttede efterårsferien af med at spille mod henholdsvis Ulfborg og Harboøre.
Begge hold var plaget af afbud og skader, så de måtte stille med 7 spillere til hvert hold.
Desværre fik dette faktum stor indflydelse på kampenes resultat.
Hold 2 kom bedst fra start mod Ulfborg og bragte foran i kampens start. Efterhånden som kræfterne slap op, fik Ulfborg nemmere ved at komme til scoring, og i den anden ende af banen kneb det med præcisionen. I anden halvleg havde Struer i perioder en spiller på bænken, så holdet spillede i undertal. Det forstod Ulfborg at udnytte, og de tog fra Struer med en sejr på 10-8. Ingen tvivl om, at de manglende udskifter gjorde forskellen på sejr og nederlag.
Hold 3 spillede en rigtig god kamp mod Harboøre og var gennem hele kampen foran. Emma P stod en rigtig god kamp i målet og sikrede Struer føring. I slutningen af kampen begyndte det at knibe med luften, og Harboøre kom stille og roligt op på siden af Struer. Det hele endte med uafgjort 8-8 efter en flot fight. Ingen tvivl om, de manglende udskiftere også her kostede et point.
Tirsdag spiller hold 1 på hjemmebane mod Vinderup mens alle hold spiller på udebane på søndag.