Et point blev tabt for U14 drenge 2. Division.

Struers Håndbolds U14 drenge i 2. division var i søndagens kamp på jagt efter revanche mod HH90.
Revanche fra kvalifikationen til 2. division hvor Holstebro drengene vandt med 1 mål.
Struers drenge kom godt fra start. Forsvaret var på plads og fik tacklet af, Emil leverede igen en god indsats i målet og de rigtige løsninger blev fundet frem mod 5-1 forsvaret.
Struers drenge gik fra 3-3 og opbyggede et stort forspring, så der ved halvleg stod 14-9 til struer. En sikker sejr og revanche var i sigte.
Drengene spillede deres bedste turneringskamp, men stadig et stykke vej fra træningskampene før kval.
I 2. halvleg scorede Struer desværre kun 5 mål og HH90 pressede på, og gav aldrig op. På trods af flot opbakning af et talstærkt hjemmepublikum, kunne Struer spillerne ikke holde stand mod HH90. I de døende sekunder fik HH90 udlignet. Kampens resultat blev 19-19, hvilket drengene naturligvis ikke kan være helt tilfredse med. Et så stort forspring må ikke smides væk, lidt mere rutine/overblik, sammenhold  og masser af træning skal nok give Struers U14 drenge 1 muligheden for mange sejre.