HF Mors var for stor en mundfuld.

U14 drengene fra Struer Håndbold skulle fredag aften spille kamp i Elite Cup mod HF Mors, der ligeledes spiller i 2. Division. Gæsterne fra Mors indledte kampen med at score ude bagfra, mens hjemmeholdet benyttede sig af gennembrud. Mors bragte sig herefter foran, og var kampen igennem 1 mål eller to foran. Ind i mellem fik hjemmeholdet kontakt, men fra 7-7 trak HF Mors fra og gik til pause foran 9-7. Det var som om, drengene fra Struer spillede med håndbremsen trukket i angrebsspillet. Spillet var sidelæns og ikke målsøgende nok. Til spillernes ros skal siges, at de ikke gav op. Der blev gået til vaflerne i forsvaret, og det lykkedes faktisk at få udlignet. Desværre var glæden kort, da HF Mors bragte sig afgørende foran mens Struer havde en spiller udvist. Med 1 minut igen var gæsterne  således foran 17-16. Emil Madsen i målet, var hjemmeholdets bedste mand i dag. Han reddede gæsternes afslutning, så Struer fik mulighed for at udligne. En fri chance blev misbrugt, og HF Mors bragte sig afgørende foran til slutresultatet 18-16. Struer drengene er dermed ude af Elite Cuppen. Allerede søndag skal drengene i aktion igen, hvor det gælder lokalopgør mod HH90 - forhåbentlig er der revanche for et måls nederlaget i kval turneringen.