Point til U10 piger i svær udekamp.

Ikast FS - Struer Håndbold 6-6 (4-3)
Søndag morgen drog u10 pigerne på tur til Ikast for at spille en kamp, som træner Claus Christensen betragtede som en svær kamp. Men Struer pigerne fik nogle gode råd til hvordan opgave skulle løses. Struer holdet kom skidt fra start med nogle tekniske fejl, og havde heller ikke held med at putte bolden ind bag en stærk målmand for Ikast. De to fulgtes godt ad i 1 halvleg og skiftes til at score. Dog fik hjemmeholdet 2 straffekast, som de fik scoret på, men Struer målmanden Majamia Kandelsdorff var meget tæt på at redde begge bolde. Struer pigerne fik en lille opsang i pausen om at dække bedre op i anden halvleg. Struer Håndbold var bagud 4-3 ved pausen. Opsangen virkede, og det blev svært at komme igennem Struer forsvaret.

Struers Julie Nybo sled sig igennem hjemmeholdets forsvar og fik lavet 4 flotte mål og dermed holdets topscorer. Udeholdet kæmpede og fightede i hele 2 halvleg og det var helt ok fra træneren med den ene point. Flot Flot kæmpet piger.