Første sejr til U14 2. division drenge

Håndbold handler om at have flest mål, når dommeren fløjter kampen af. Denne diciplin mestrede spillerne fra Struer Håndbold i lørdagskampen på udebane mod Hvide Sande. Kampen blev vundet 13-12 efter scoring på straffekast med 20 sekunder igen. Hjemmeholdets sidste angreb sluttede med et brændt tre-meterkast efter tid, og så kunne Struer sætte 2 points ind på kontoen.
Struer fik ellers en svær start på kampen, da hjemmeholdet bragte sig foran 6-2 efter 15 minutters spil. Forsvaret hang slet ikke sammen, og angrebsspillet savnede retning mod mål. Holdet har været ramt af skader og sygdom, så til dagens kamp var der indkaldt forstærkning i form af Signe, Signe og Johanne fra U14 piger. Da pigerne kom i aktion, var det som om, at spillet blev mere målsøgende og tempoet blev sat op. I forsvaret fik Mads midterforsvaret til at hænge sammen. Hvide Sande bragte sig foran 8-4, men så begyndte Struer at hale ind på hjemmeholdets forspring. De to hold gik til pause med stillingen 8-6. Struer holdet præsterede ikke optimalt, men der blev kæmpet for tingene.
2. Halvleg startede jævnbyrdigt, og de to hold skiftedes til at score. Ved stillingen 10-8 var der en lang stillingskrig, hvor selv oplagte scoringschancer blev misbrugt. Struer brændte 2 straffekast i kampen. Med 8 minutter tilbage af kampen kom der atter gang i målscoringen. Hvide Sande bragte sig på 12-9 og lignede en vinder. Heldet var med Struer, og 3 tilfældige bolde resulterede i scoringer til udeholdet. Stillingen var derfor helt lige, med godt et minut tilbage på uret. Forsvaret og Emil i målet fik afværget, og så kunne Struer gå op og tilkæmpe sig det afgørende straffekast.
Hvad der ikke kom frem af ildsprudlende angrebsspil kom til fulde frem i fight. Imponerede at holdet kunne kæmpe sig tilbage i kampen - og rigtig flot hvordan de 3 pigespillere faldt ind på holdet med det samme, de kom på banen.
Med 2 points på kontoen kan holdet nu se frem mod næste opgave, der er en pokalkamp i Elite Cuppen mod HF Mors.