Debutsejr i 2. division

Før jul vandt Struers U14 pigers 1. hold deres pulje, hvilket sendte pigerne op i 2. division efter jul.
Når man spiller 2. division, spilles der 2x25, og der kommer to dommere på i stedet for blot én. Samtidigt betyder det som regel også hårdere modstand, når man kommer nedefra, men det bliver spændende at se hvad dette halve år byder på, for de 10 U14 spillere.?

Årets første kamp blev mod en tidligere kvalmodstander, Holstebro 2. Sidst spillede Struer lige op med dem og Struer endte med at tabe med et enkelt mål. Så Struer gik spændte på banen, men med god gejst.

Holstebro 2 startede godt ud, og Struer fik ikke spillet deres sædvanlige spil. Der blev tabt bolde og forsvaret formåde ikke at komme ud at tackle Holstebros bagskyttere. Holstebro kom foran 4-2. Struers trænerne ændrede deres forsvars opstilling, og det skulle vise sig at være den rigtige løsning. Struer fik dækket godt op i forsvaret og i målet, og med et 5-1 forsvar fik Struer også mange gode kontrascoringer.?

2. halvleg startede som 1. halvleg sluttede. Struer kom til mange flotte scoringer.. Stregene rykkede flot bag Holstebro´s forsvar, så der også blev plads til gennembrud, samt gode indspilninger. Samtidigt var pigerne gode til at søge hullerne og trække flere af Holstebro´s spillere til sig, så de enten selv kunne score eller lave gode assists. Struer kom hurtigt foran med 6 mål. Dog begynder Struer at blive lidt for ivrige og får spillet et stresset spil. Det formåede Holstebro at udnytte med en masse kontramål. Struer får heldigvis styr på deres spillet igen, og slutter en rigtig flot første kamp af med en sejr. Kampen ender 17-21.