2 nederlag til U14 drenge

Ikke mindre end 6 afbud pga. sygdom og skader gjorde et stort indhug på U14 spillerne inden weekendens kampe.
Lørdag skulle hold 2 spille hjemme mod Team Vestjylland, mens Hold 1 skulle spille topkamp mod Hjerm.
Kampen mod Team Vestjylland var på forhånd en svær opgave for Struer. Team Vestjylland viste sig også hurtigt som et meget velspillende hold. Selvom  hjemmeholdet forsøgte sig med flere forskellige forsvarsformationer, var det svært at holde Team Vestjyllands centerspiller og back fra at score fra distancen. Udeholdet var fysisk stærke, havde hurtige fødder og spillede bare generelt en god gang håndbold. Struer var klart bagud ved pausen, og det blev da også til et sikkert nederlag på 14-24. Drengene skal have meget stor ros, fordi de som altid kæmpede til dommeren havde fløjtet sidste gang. Ikke sure miner, og ikke en skam at tabe til et bedre hold.

Til kampen mod Hjerm havde Struer Håndbold 6 af de sædvanlige hold 1 spillere på holdkortet, som var suppleret op med 3 pigespillere. Omvendt havde Hjerm naturligt nok forstærket holdet med A spillere. Det sammensatte hold slog på intet tidspunkt op i banen, og kæmpede gennem alle 2 x 20 minutter. Første halvleg startede som en målfattig affære, med to angreb, der havde svært ved at komme til kvalificerede afslutninger. Hjerm var hele tiden i teten med nogle flotte mål af Patrick. Struer Håndbold kæmpede for at holde sig inde i kampen, og med en velspillende Emil i målet og Simon med gode mål fra fløjen, kunne Struer gå til pause med kontakt til Hjerm. Stillingen ved halvleg var 6-4 til hjemmeholdet fra Hjerm.
Efter pausen blev der kæmpet om scoringerne i begge ender af banen. Struer forsvaret forsøgte at dæmme op for Hjerms to skytter ude bagfra - en operation der til dels lykkedes, mens det kneb mere i angrebet. Hjerm lagde afstand til Struer, og var på et tidspunkt foran med 5 mål.
Desværre blev anden halvleg skæmmet af nogle temmelige usportslige aktioner fra Hjerm forsvaret,  som dommeren alt for meget lod passere. Ærgerligt, at den form for håndbold finder sted i børne håndbold. Det mangende fairplay og manglende dommerkendelser skal på ingen måde, være en undskyldning for nederlaget. Struer spillerne var lige ved at få kontakt mod slutningen af kampen. Hjerm begyndte at sprede spillet ud på flere spillere på banen, og meget symptomatisk, var det fløjspillere og stregspillere, der slog de sidste søm i kisten. Hjerm vandt fortjent kampen med 13-10 - og Struer Håndbold har dermed revanche tilgode, når de to hold mødes i Struer Energi Park. Signe, Caroline og Sofie gjorde det alle tre super godt og var på intet tidspunkt bange for at tage kampen op mod de stærke Hjerm drenge. En fornøjelse at vi i Struer håndbold oplever et stærkt sammenhold på tværs af årgange og køn - Sammen sejrer vi