U10 piger med succes i D rækken

Så har U10 pigerne været ude og spille deres første kampe i D-rækken.
Vi tog afsted lørdag morgen til Harboøre Centret, hvor vi i første kamp skulle spille mod Harboøre.
Man kunne godt mærke at det var pigernes første kamp, så de skulle lige overvinde sig selv og turde spille håndbold.
Første halvleg var jævnbyrdig, hvor pigerne kom med nogle gode men noget forsigtige skud. Karoline slutter første halvleg med et mål på et flot hopskud. 2. halvleg bar præg af en kæmpe forsvarsindsats, hvor Amalie kæmpede godt i målet og nåede op på hele 10 redninger. Pigerne kæmpede godt i angrebet, og fik skudt rigtig meget på mål – desværre lige på Harboøres målmand. Struer tabte dog kampen 1-5.

I anden kamp skulle vi møde Aulum. Der var kampglæde at spore lige fra start, og pigerne kæmpede flot i både forsvar og angreb. De turde skyde på mål – og ikke mindst placere bolden rundt i målet. Dette resulterede i 2 flotte mål til både Mathilde og Bow samt 1 enkelt til Karoline. Amalie stod en super god kamp med hele 29 redninger. Alle pigerne kæmpede en fantastisk kamp og vi vandt 5-3. Kort sagt har det været en rigtig god formiddag i Harboøre, og dejligt at se, at pigerne er begyndt at tro mere på dem selv. Stort fremskridt siden Intersport Cup.