Menu Menu

Nyt motionstiltag i Struer Håndbold

Struer Håndbold er parat med et nyt tiltag, som skal tilgodese de voksne, der ønsker at indlede 2018 med at komme i bedre form.

Tilbuddet hedder "Håndbold for alle" og er en modificeret form for Håndbold Fitness. Med Håndbold for alle er der fokus på motion og hyggeligt samvær.

Der trænes en 1 time om ugen, onsdage, med start den 17. januar.

Hver træning starter med opvarmning og fysisk træning, der vil være småspil og boldøvelser. Der afsluttes med skum/streethåndbold. Der vil til Håndbold for alle udelukkende blive benyttet streetbolde ( bløde bolde) og ingen harpiks.

Holdet er for kvinder og mænd, rutinerede som nybegyndere. Måske har håndbolden været lagt på hylden pga. skader, måske har livet som forældre gjort det svært at finde tiden – eller måske er det bare på tide, at du får afprøvet den sportsgren dine børn dyrker.

Håndbold for alle adskiller sig dermed fra den normale håndboldtræning, og er et alternativ, eller supplement til normale håndboldtræning, hvor man opdelt på køn, på forskellige hold som deltager i en turnering.

Alle er alle velkomne til Håndbold for alle så længe man har passeret grænsen for ungdomshåndbold. Da man ikke spiller turnering, kan man også bruge Håndbold for alle som supplement, hvis man spiller motionshåndbold i Struer eller andre klubber.

Kristiane Johannesen vil være tovholder på projekt Håndbold for alle, og hun håber, at rigtig mange tidligere medlemmer har lyst til lidt motion, og vil finde vej til Struer Energi Park.

Der er i forbindelse med Håndbold for alle, er der oprettet en facebook side, Håndbold for alle – Struer Håndbold, hvor man kan tilmelde sig, hvis man påtænker at starte på holdet.

De første 2 gange er gratis, hvorefter resten af sæsonen koster 150 kr.

Nyt motionstiltag i Struer Håndbold