U14 pige A tabte på hjemmebane

U14 pige A spillede torsdag aften sæsonens 2. turneringskamp. Modstanderen fra Tjørring havde vundet deres første kamp, så på dette tidlige stadie i turneringen, var det en lille topkamp.

Struer FH startede godt, og kom hurtigt foran med 3 mål. Derefter fik Tjørring gang i deres angrebsspil, og SFH brændte flere store chancer. Kampen skiftede derfor karakter, og halvlegen sluttede 9-8 til Tjørring.
Struer FH gik ind til 2 halvleg med troen på sejr, og førte igennem store dele af perioden med et enkelt mål.
Mod slutningen af kampen, virkede SFH pigerne lidt trætte og der opstod en del tekniske fejl. Tjørring udnyttede dette klogt og bragte sig endeligt foran med 2 mål til slutresultatet 14-12.

Et rigtigt skammeligt nederlag, hvor Struer FH ikke var helt oppe i det gear, vi ved de kan spille i. Det skal dog fremhæves at SFH's faste stregspiller Dea Stenvang var syg, og at både Louise Trillingsgaard og Stinne Rasmussen på meget flot vis påtog sig denne uvante opgave, både i forsvar og i angreb.

Struer FH pigerne får mulighed for oprejsning allerede på søndag, hvor holdet spiller hjemme i Struer hallen kl. 12.15 mod HH90