Nederlag til serie 1 damer

Sæsonens første kamp er altid vigtig - og det var den bestemt også for serie 1 damer fra Struer-Resen Håndbold. Holdet er noget anderledes end holdet der sluttede sidste sæson, så første kamp ville være en god pejlemærkning på, om holdet er blevet styrket eller svækket. Modstanderen i årets første kamp var NSK Håndbold, Krunderup på udebane. SRH kom godt fra start og bragte sig hurtigt foran med 2-0 på gode angrebsåbninger og god fart i angrebsspillet. Forsvarsspillet kom også rigtig godt i gang. Efter 15 minutters spil var stillingen 3-3. Ikke den mest målrige kamp, men de to hold var dygtige til at afholde modstanderen fra at score. Efter de første 15 minutter faldt SRH lidt sammen og lukkede for alvor NSK Håndbold, Krunderup ind i kampen. Hjemmeholdet fik skab et hul på 3 mål, om SRH ikke formåede at lukke. Hjemmeholdet gik til halvleg foran 12-9. I 2. halvleg kom SRH ikke i gang fra første fløjt og NSK scorede igen 3 huritige mål. SRH formåede ikke at indhente hjemmeholdet på trods af flere perioder, hvor hjemmetallet havde spillere til afkøling i 2 minutter. Struer-Resen Håndbold lavede simpelthen for mange tekniske fejl og for mange uprovokerede boldtab. Fejl der i sidste ende kostede point i sæsonpremieren. Der var dog også mange lyspunkter i kampen. Når SRH fik spillet til at glide og spillede de løbebaner som de magter, blev NSK forsvaret sat fuldstændigt af. Hvis man samtidig lykkes med at score på de åbne scoringsmuligheder dette medfører, så ligger der mange point og venter på SRH. I denne kamp lykkedes det ikke, og NSK Håndbold, Krunderup vant kampen 20-15.  Træner Jens Nørgård kunne efter kampen udnævne målvogter Anita Lisby Skals som kampens helt store profil fra Struer-Resen Håndbold.