Sejr til U10 pige 1

U10 piger hold 1 tog torsdag den 12.10 til Hjerm for at spille den anden turneringskamp i denne sæson. Første kamp var på hjemmebane, hvor pigerne fik en sejr, så der var god gejst på pigerne denne dag i Hjerm. Med en sejr kunne vi nemlig rykke ind på førstepladsen i puljen.

Der var knald på fra start og allerede efter 23. sekunder kom Struer foran på et mål fra Emilie, og efter 1 minut stod der 2-0 efter et flot mål fra Cecilie. Målfesten fortsætter og Struers piger scorer på stort set alle deres afslutninger.
Ruksan i målet står en rigtig flot 1. halvleg, og formår at holde Hjerm nede på kun 4 scoringer med stor hjælp fra et rigtig godt forsvar. Dejligt at se, at der bliver taget ved og man hjælper hinanden.
Angrebsspillet fungerede flot, bolden blev spillet rundt til chancen var der, og der blev scoret flotte mål fra alle pladser. Fløjene lavede mange indløb, hvilket skabte god plads til bagspillerne, og nogle af de piger, som ikke plejer at skyde viste i dag, at det slet ikke var så farligt.  1. halvleg endte med en føring på 11-4 til Struer, og pigerne snakkede allerede om at nu havde de vundet.
Dette resulterede også i, at 2. halvleg startede meget sløvt, og der skulle gå hele 8 minutter inden Julie erobrede bolden i forsvaret, og scorede på kontra. Derefter kom koncentrationen tilbage, og der blev kæmpet i begge ender. Hjerm kom også til mange flotte afslutninger, men Cecilie – som havde overtaget målet efter Ruksan – stod godt, og det var svært for Hjerm at skyde forbi hende. Det samme gjorde sig desværre gældende i modsatte ende, hvor der også var byttet ud på målmandsposten. Struer scorede derfor kun 4 mål i de sidste 20 minutter, og kampen endte 15-6 til Struer Håndbold.
Pigerne spillede sammen som et hold og beviste endnu engang at ”SAMMEN SEJRER VI”