Ærgerlige nederlag til U14 drenge

0 points efter 2 kampe er status for U14 drengene fra Struer Håndbold - målscoren er dog kun minus 2.
I første spillerunde blev det til et knebent nederlag på 10-11 mod Vildbjerg på hjemmebanen i Struer Energi Park. I søndagens kamp blev det til et lige så knebent nederlag. Denne gang tabte holdet 17-16 til Langhøj.
Kampen var lige så tæt som cifrene antyder, og de to hold gav hinanden en rigtig god fight. I perioder spillede Struer drengene rigtig flot angrebsspil og fik tilspillet sig helt åbne scoringschancer. I den anden ende af banen havde Struer lidt udfordringer med at dæmme op for en hårdt skydende højre back. Struer var i teten gennem hele kampen, og var i midten af 2. halvleg foran med 4 mål. Som altid giver Langhøj ikke op, og det lykkedes hjemmeholdet, at vende resultatet til deres fordel.
Struer spillerne må op på hesten igen, når Bøvling kommer på besøg den 22. oktober.
Struer Håndbold er så heldige, at der i denne sæson er tilmeldt 2 U14 drenge hold til turneringen.
U14 drenge hold 2 skal torsdag aften spille første kamp, når Hauge kommer på besøg.