U12 drenge spillede sig i finalen

Det burde ikke kunne lade sig gøre, men pokaldræberne fra Struer Håndbold vandt pokalkampen på udebane mod Tvis - og er nu klar til finalen.
Efter en halvsløj indsats i tirsdagens turneringskamp, der gav et enkelt point mod Harbøre, skulle Struer drengene onsdag spille pokalsemifinale.

Holdet var på forhånd ikke levnet mange chancer for sejr, da Tvis Håndbold spiller i A rækken, mens Struer Håndbold til dagligt spiller i B rækken.
Godt hjulpet på vej af forældre og U12 piger med trommer gik drengene frisk til sagen. Struer Håndbold fik en god start og bragte sig foran 2-0 og man fornemmede, at de fysisk stærke Struer spillere stod godt til de hurtige Tvis spillere.
De to hold byttede mål gennem hele første halvleg, men det var oftest med et godt kæmpende Struer hold i front. Selvom Struer kun havde en enkelt udskifter med til kampen, så blev der på intet tidspunkt slappet af i hverken angreb eller forsvar. Der blev tacklet af og i målet stod William en fantastisk kamp. Struer kunne gå til pause for 9-7.
I 2. halvleg var Struer forsvaret ikke mindre end sublimt. Alle mand havde masser af bevægelse i benene og fik tacklet af, når Tvis spillerne kom indenfor 3-meteren. Det virkede næsten som om, der var en ekstra rød mand på banen. I angrebet blev der lagt et godt pres og drengene fik spillet hinanden op til gode afslutninger. Blev en afslutning misbrugt var der hele tiden en rød mand der jagtede returbolden.
Struer Håndbold bragte sig foran med 4 mål, og man fornemmede at den overraskende føring kunne holde hele vejen hjem.
Tvis havde meget svært ved at komme til scoring og efter 15 minutter af 2. halvleg var det kun lykkedes 2 gange. Tvis tog målmanden med i angreb for at spille ham op til skud. Det blev til en enkelt scoring, men Struer spillerne var dygtige til at straffe det tomme mål.
På et helt igennem flot holdindsats lykkedes det Struer Håndbold at vinde en fortjent sejr på 16-10 og har dermed kvalificeret sig til finalen i Vestjylland Forsikring Cup.
Finalen spilles i Herning den 18. marts kl. 10.30 og bliver et opgør mod Mejrup-Hvam eller Herning.