U12 Pige B sluttede sæsonen med den hidtil bedste kamp

Struers U12 piger var flyvende i kampen mod Gudum-Nissum søndag middag. Måske havde de hentet inspiration hos kvindelandsholdet eller også var de bare i ekstra julestemning - de spillede sæsonens hidtil bedste kamp. Pigerne havde øje for spillet, og fik skabt mange gode chancer. Nanna Mortensen scorede kampens første mål, og kort efter fulgte Kathrine Banke med endnu 2 mål scoret efter frispilninger til stregen.
3 mål gav blod på tanden, og holdet havde mange gode skud mod mål. Kort før halvleg scorede Ditte Solvang til halvlegs resultatet 4-3. I anden halvleg scorede Kathrine Banke yderligere 2 mål, Christine Søgaard 1 mål og Emma Madsen 1 mål.
Holdets forsvar fungerede super godt, og pigerne kæmpede en vis legemsdel ud af bukserne, hvilket også resulterede i gult kort til Helena Christensen og Kathrine Banke. Pigerne var ikke bange for at, gå til modstanderne i forsvaret. Der blev dækket super godt op - efter dommerens mening lidt for godt, og han dømte 4 straffekast til Gudum-Nissum. Men hvad betyder det, når Struers suveræne målmand Kathrine Vinther reddede alle 4 skud. Igen stod Struers målmand en brand god kamp, og hun blev meget velfortjent kampens spiller. En velspillet og spændende kamp, som endte 8-7 til Struer.