Sejr til Struers U12 C håndboldpiger

Struers U12 piger spillede hjemmekamp søndag mod Ringkøbing. Efter lodtrækning var det Ringkøbing, der startede kampen med boldbesiddelse. Fra starten af var kampen meget jævnbyrdig, men efter blot 4 min. af første halvleg scorede Ringkøbing kampens første mål. Yderligere 11 min. inde i kampen fik Struer udlignet til 1-1, med mål ved Simone Thor. Struers målmand, Katrine Vinther, havde mange flotte redninger og efter endnu 4 min. scorede Struers Simone Thor igen, til stillingen til 2-1, som også var resultatet ved kampens halvleg. Begge holds forsvar fungerede rigtigt godt, og der skulle gå hele 22 min. af 2. halvleg, inden der igen blev scoret, og da var det Struers Nicoline Munch Lund, der scorede og bragte Struer foran med stillingen 3-1. Ringkøbing tog dog hurtigt revanche og scorede minuttet efter og reducerede Struers føring. Der blev scoret yderligere 1 mål af hvert hold, fra Struer var det Ditte Nygaard, og kampens slutresultat blev således 4-3. Alt i alt var det en kamp med stor målsøgning, og der er ingen tvivl om, at begge hold spillede for at vinde.