U12 Pige C: Flot hold-indsats førte til sikker sejr

U-12 pigerne (pulje C) fik sæsonens første sejr i Vildbjerg i søndags.
Signe Togsverd åbnede i kampens første minut med et fint forsøg fra fløjen, og Simone Thor afsluttede fra center-pladsen i 3. minut. Vildbjerg fik efter 9 minutters spil straffekast, som blev dygtigt reddet af Asta Semrau Andersen i målet, der spillede en meget sikker kamp.
Struer kom dog bagud indtil Helle Kjeldsmark efter 13 minutters spil, udlignede til 1-1. Helle stod også for Struer anden scoring på straffekast, som sad helt oppe i målets højre hjørne, langt udenfor målmandens rækkevidde.
Tanja Klit scorede i 1. halvlegs sidste sekunder til halvlegsresultatet 2-2.
Anden halvleg åbnede i højt tempo med en flot scoring af Kira Jørgensen, som desværre umiddelbart efter måtte udgå af kampen med en forvreden ankel. Vildbjerg lavede flere flotte gennemspilninger, og efter 10 minutters spil var stillingen 4-4.
Tanja Klit fik nu gang i sit venstrehånds-skud og scorede ikke mindre end tre gange med få minutters mellemrum. Majbritt Villadsen havde flere gode afslutninger, dog uden at komme på måltavlen.
Simone Thor lavede i løbet af kampen flere gode afslutninger, og kom på måltavlen til stillingen 4-6.
Vildbjerg scorede i kampens sidste minut til slut-resultat: 7-9.
En flot holdindsats både i angreb og forsvar, og hvor trænerne eksperimenterede med et forsvar langt fremme på banen. En satsning, som gav resultat!