Struers U18 piger vandt over Ilskov i den sidste kamp

Struers u18 piger skulle søndag spille sæsonens sidste turnerings kamp i Ilskov. Kravet til Struer var en sejr vis holdet skulle med til kredsmesterskaberne.
Udeholdet viste at det ville blive en svært kamp, for hjemmeholdet kæmper med alt hvad de har og i hele kampen. Struer kommer skidt fra start og kæmper ikke, laver mange fejl og dækker ikke op. Struer kunne dog glæde sig over at målvogter Pernille Nørskov havde en rigtig god dag, for hun bød ind med flere gode redninger. Struer fik stille og rolig mere fat og kunne gå til pause med en føring på 11 – 6.
2 halvleg blev en rodet omgang. Struer kom aldrig op i gear og fik aldrig spillet til at flyde, men kom dog til mange store chancer dog uden at score. Struer kunne trods alt trække sig med en sejr på 21-15 og er dermed videre til kredsmesterskaber som spilles søndag den 3. April i Borbjerg kl.13,20.

Ilskov – Struer FH, 15–21