U18 piger vandt over KLG Håndbold med besvær

Torsdag aften spillede Struer FH´s u18 piger mod KLG fra Herning og vandt kampen med besvær. Hjemmeholdet viste på forhånd at det ville blive en svær kamp mod KLG, da Struer havde tabt den første kamp i Herning og da det er et godt hold. Struer i mellem tiden trænet godt og spillerne har efterhånden fundet hinanden på banen og begynder at spille sammen som et hold nu. Hjemmeholdet startede også kampen meget flot og spillede som aftalt inden kampen og fokusset var lagt i angrebsspillet, hvor de største problemer har været. Mathilde Nygaard spillede sæsonens bedste kamp i angrebet og blev holdets topscore med 4 mål. Forsvarets spillet var bare perfekt igen i første halvleg, men i starten af anden halvleg var det ikke godt. Struer kunne gå til pausen med en føring på 8-5, hvilket var fuld fortjent, dog med havde hjemmeholdet brændt mange store chancer.
2 halvleg stod der KLG på i de 20 min., for der var det ligesom  om at Struer piger ikke var tilstede udover målmanden Pernille Winther, som havde mange gode og vigtige redninger. Da der manglede 5 min og stillingen var 10-10, så vågnede hjemmeholdets spiller op og der blev fightet og kæmpet om hver en bold, så det var okay at Struer vandt kampen 12-11. Sæsonen sidste kamp spiller pigerne Søndag i Ilskov.

Struer FH – KLG Håndbold  12-11 (8-5)

Dagens målscore fra Struer var: Mathilde Nygaard 4 mål, Kathrine Madsen, Marianne Thyme og Line Juel hver 2, Pernille Noes og Line Hoelgård hver 1 mål.