U18 piger vandt over Kibæk både hjemme og på udebane

Kibæk – Struer FH  12 – 16

Søndag eftermiddag var u18 pigerne taget den lange tur til Kibæk for at kæmpe for endnu en sejr. Men lad mig sige med det samme, at denne dag skal hurtig glemmes trods sejr. Det blev dagen hvor intet fungerede i angrebet, forsvaret fungerede i perioder og vågnede vores ellers så stabile målmand op da der manglede 15 min. Og det gjorde at vi vandt kampen. 1 halvleg fuldes holdene ad og de skiftede til at føre, men begge hold gik til pausen med 8 – 8. 2 halvleg startede for Struer rigtig træls, da Pernille Noes brød igennem Kibæks forsvar og blev skubbet og faldt så uheldig at hendes albue gik af led. Man forsøgte at ringe 1-1-2, men de ville ikke hente hende, så vi måtte få hende ud af banen og hun måtte vente i 20 min. Til kampen var færdig, så vi kunne få hende på skadestuen. Der skal herfra træner Claus Christensen lyde en STOR tak til publikum og cafeteria medarbejderen, som tog sig af Pernille imens vi spillede kampen færdig inden vi kunne køre hende af sted. Det var ligesom at udeholdet kom i et andet gir derefter og der blev taget ansvar fra spiller som ikke normalt tager ansvar. Struer fik kæmpet sig til en sejr på 16 – 12 og dette var fortjent efter en ok 2 halvleg.

Målscore for Struer: Marianne og Kathrine hver 4 mål, Pernille 3, Sofie 2, Charlotte, Laura og Line H alle 1 mål.