U10 piger B vandt topopgøret

Struer tog i et topopgør imod Hjerm søndag formiddag i Struer Hallerne.

Det var 2 meget jævnbyrdige hold der løb på banen, og de 2 hold fulgtes da også ad i det meste af 1. halvleg. Langt inde i halvlegen var stillingen 3-3, men 2 hurtige mål til Hjerm, betød at Hjerm kunne gå til pause foran 5-3.

Fra 2. halvlegs start tog Struer pigerne dog bedre fat i forsvaret, samtidigt med at målet blev lukket effektivt af Signe Birk. I angrebet tog spillerene virkeligt ansvar, og afsluttede på de helt rigtige chancer. Struer pigerne indhentede hurtigt Hjerm, og bragte sig også foran 7-5. I slutfasen scorede begge hold et enkelt mål, så resultatet blev en 8-6 sejr til Struer.

Holdet bestod af: Ida Nørskov, Josefine Noe, Sidsel Kirk, Signe Birk, Caroline Jahnsen, Lærke Buurgaard, Annabell Jørgensen og Josefine Mortensen