Hjemmesejr til Struer FH U10 piger A

Så kom der point på kontoen.

Struer FH U10 piger A tog torsdag aften mod Tjørring på hjemmebane i Struer Hallerne. Pigerne var fra start tændte og klar til kamp. Kampen startede lidt nervøst for Struer, men forsvaret stod godt med god bevægelse, så det var ingen sag for Signe Birk i målet at tage de afslutninger Tjørring kom til.

I angrebet blev systemer sat i værk, og Struer fik nemmere og nemmere til at komme til gode afslutning. Struer spillede hurtigt og godt i angrebet, og pigerne scorede gode mål på både gennembrud og langskud. Ved pausen førte Struer 6-1.

Struer pigerne fortsatte i 2. halvleg hvor de sluttede første. Det betød god fart i angrebet, og igen meget solidt forsvarsspil. Struer pigerne trak længere og længere fra Tjørring, som stadig havde svært ved at komme til kvalificerede afslutninger.

Da kampen var slut kunne Struer pigerne fortjent fejre en 13-4 sejr.
Mange af de ting der arbejdes med til træning, lykkedes denne torsdag aften i Struer Hallerne, så det tegner godt for de kommende kampe.

Holdet bestod af: Signe Birk, Ida Nørskov, Emma Balle, Emma Højris Brink, Laura Linde Pedersen, Caroline Jahnsen, Lærke Buurgaard og Thea Skovsbjerg