Nederlag på hjemmebane

Struer FH U14 pige B spillede søndag på hjemmebane i Struer mod Vemb.

Fra kampens start spillede Struer med fart i både angreb og forsvar. Vemb FS havde svært ved at komme til kvalificerede afslutninger, mens Struers indøvede systemer fungerede godt. Struer var foran meget af 1. halvleg, men mod halvlegens afslutning, fik Vembs gode målmand bedre fat i Struers skytter. Struer pigerne spillede sig til mange gode afslutninger, men den sidste skarphed manglede. Den manglende skarphed betød at Struer var bagud 4-6 ved pausen.

2. halvleg startede desværre som 1. halvleg sluttede. Struer spillede sig til den ene store chance efter den anden, men ind ville bolden ikke. 3 brændte straffekast og et hav af afslutninger, som blev skudt ved siden af, eller brændt på målmanden, betød at Vemb stille og roligt trak fra Struer.
Da kampen sluttede stod der 5-11 på måltavlen, og 1 mål til Struer i hele 2. halvleg var for lidt.

Det positive som pigerne tager med fra kampen er, at både forsvars- og angrebsspillet var godt og chancerne fik pigerne sig spillet frem til. Med lidt mere effektivitet foran mål, og fortsat godt arbejde til træning, så skal pointene nok begynde at komme på kontoen.

Målscorere for Struer: Wenche Würtz 2, Jasmin Canute 2 og Dea Stenvang 1.