U14 1. Division på langfart til Vejle

Flot kamp af Struer FH U14 piger 1. division, da de fredag mødte Vejle.

Efter 2 svære kampe hvor specielt angrebsspillet ikke helt har fungeret, var det et anderledes opsat flok piger, der fredag aften tog bussen mod syd, for at møde de dygtige piger fra Vejle. Trænerteamet havde fået pigerne klar fra start, hvor der blev kæmpet godt i forsvaret,  og hvor Struer pigerne fandt gode løsninger i angrebet. Hermed lykkedes det at holde trit med Vejle, der dog fik et par hurtige mål de sidste minutter af halvlegen, så en føring til Vejle ved pausen på 15-11. Efter en fin start på 2. halvleg fik Struer pigerne en periode hvor der ikke var meget der lykkes, og hvor Vejle fik lov at løbe contra og fik 6 scoringer i træk uden Struer mål, resultat 12-21 med et lille kvarter igen. Herefter var det de dygtige SFH tøser der satte sig igennem, og vinder de sidste 15 min. med 7-1, med et godt kæmpende forsvar, og en igen velspillende Helene i målet. Det blev altså til et 3 måls nederlag på 19-22, men fantastisk Struer FH ydede en flot fight.

Fantastik fight af hele holdet, der fik vist at de kan spille med i 1. Division. En flok medrejsende fans, fik en flot håndboldkamp der lover godt for de kommende kampe. Allerede søndag venter et andet tophold, nemlig Esbjerg der kommer på besøg i Struer hallen.