U14 piger tabte til Resen

Struer FH U14 2 var søndag på besøg i Toftum til lokalopgør mod Resen.

Det var en tæt og intenst spillet kamp mellem de 2 lokale hold. Struer pigerne kom godt fra start, og dækkede flot i forsvaret i store dele af kampen.
Angrebet blev dog i perioder for stillestående, og det er noget der skal være fokus i de kommende træninger. Dog var der gode momenter i spillet igennem halvlegen, men Struer måtte gå til pause bagud 5-9.

I pausen blev det aftalt at give den mere gas i både forsvar og angreb, og forsøge at vinde 2. halvleg. Piger kom fint ud til 2. halvleg, og forsøge med gejst og vilje at kæmpe sig tilbage i kampen. 2 hurtige reduceringer betød at kampen igen blev spændende. Dog kunne Struer ikke få sig kæmpet sig det sidste stykke op til Resen, men viljen manglede bestemt ikke for Struer.

Målet blev nået med at vinde 2. halvleg, men det var desværre ikke nok, og pigerne måtte se sig besejret med 10-13.

Målscorere for Struer: Wenche Würtz 7, Emma Rasborg 2 og Mathilde Lynge Overgaard 1