Sikker sejr til U10 drenge B

Søndagens kamp mod Klinby, var en af de kampe, hvor man lige skal igang. Søvnen skulle lige gnides af øjnene, og hænderne skrues rigtig på, så afleveringerne kunne laves uden at ryge ned i fødderne på sidemanden. Der var mange tekniske fejl fra kampens start. Heldigvis stod drengene godt i forsvaret, og var sammen med Lucas i målet gode til at holde Klinkby fra at score.
I angrebet fik Struer drengene scoret mål, selvom samtspillet ikke fungerede optimalt og bragte sig komfortabelt foran inden pausen.
I 2. halvleg begyndte drengene at spille rigtig fint sammen. Når der kom bevægelse på spillerne og presspil i angrebsspillet, kom Struer FH til nogle rigtig fine afslutninger. Forsvaret kom efterhånden også til at lukke godt af. Vi fik afprøvet en del af de ting som vi har trænet, så alt i alt en rigtig god kamp.
Struer FH vandt kampen så sikket som 16-6 og ligger nu på en delt førsteplads i puljen. Allerede på onsdag skal holdet i aktion igen, hvor modstanderen endnu en gang er Klinkby.

Flot kamp af alle drenge: Lucas, Sebastian, Mathias, Mikkel, Eskild, Mads, Oskar