Nederlag i lokalopgøret

Struer pigerne var søndag på besøg i Toftum til topkamp mod Resen.

Der var lagt op til en tæt kamp mellem de 2 hold, som altid spiller helt lige kampe mod hinanden. Struer pigerne spillede med fin fart i angrebet i starten af kampen, men forsvarsspillet haltede desværre, og Resen kom alt for nemt til deres afslutninger.
Igennem det meste af halvlegen fulgte Struer med Resen, men mod slutningen af halvlegen scorede Resen 2 mål, så Struer måtte gå til pause bagud 5-7.

2. halvleg blev desværre ikke bedre forsvarsmæssigt, og Resen kom alt for nemt til deres afslutninger, uden Struer pigerne fik tacklet. Angrebsmæssigt gik farten også ud af Struer pigerne, som kampen skred frem, og pigerne måtte kæmpe for hver chance. Desværre blev mange af chancerne brændt med for dårlige afslutninger, på en godt spillende Resen målmand.
Struer pigerne måtte forlade banen skuffet med et nederlag på 8-12.

Struer spillede en kamp under niveau på næsten samtlige positioner, og det var fuldt fortjent at Resen kunne gå fra banen med en sejr. Pigerne må rejse sig allerede på tirsdag hvor Snejbjerg skal besøges.

Målscorere for Struer: Thea Skovsbjerg 3, Laura Linde Pedersen 1, Emma Balle 1, Emma Højris Brink 1, Lærke Buurgaard 1 og Sofie Mygh 1