U10 pige A vandt igen

Struer pigerne tog søndag morgen imod Tjørring i Struer Hallerne.

Den seneste kamp mod Tjørring var en tæt affære, hvor Struer vandt med 1 mål. Der var derfor lagt op til en tæt kamp mod Tjørring. Struer pigerne viste fra kampens start godt forsvarsspil, hvor hurtige sidebevægelser og gode tacklinger, gjorde det umuligt for Tjørring at komme til store chancer. De få gange Tjørring kom til chancer, stod Signe Birk i målet i vejen. Struer holdt Tjørring fra scoringer i de første 16 minutter.
Angrebsspillet var dog i første halvleg ikke godt nok fra Struer pigerne. For mange brændte oplagte chancer sammen med for langsomt spil, gjorde at Stuer pigerne kun scorede 2 mål i hele første halvleg. Struer kunne dermed gå til pause foran 2-1.

Struer kom på banen til 2. halvleg med intentionen om at fortsætte det gode forsvarsspil, og få mere fart i angrebet. Det lykkedes til dels for pigerne. Forsvarsspillet fungerede igen godt i 2. halvleg, og Signe Birk stod en rigtig god kamp i målet.
I angrebet kom der også mere fart over feltet, og gode indløb og gennembrud, blev afsluttet med flotte scoringer. Det blev også til en scoring på kontra.
Struer pigerne kunne efter kampen fejre en sejr på 8-3.

Alt i alt en super god 2. halvleg af pigerne.

Målscorere for Struer: Emma Balle 3, Thea Skovsbjerg 2, Sofie Mygh 2 og Lærke Buurgaard 1

Holdet bestod af: Signe Birk, Caroline Jahnsen, Sofie Mygh, Thea Skovsbjerg, Laura Linde Pedersen, Emma Balle, Lærke Buurgaard og Emma Højris Brink

Næste kamp er både topopgør og lokalopgør. Struer FH møder Resen KFUM, der ligesom Struer FH har maksimumpoint efter 3 kampe. Kampen spilles på søndag i Toftum hallen