Nederlag til Struer-Resen Håndbold

Damerne fra Struer-Resen Håndbold fik ikke den debut i 3. division, som de og trænerteamet havde håbet på.

Efter en lang opstart var dagen endelig kommet, hvor damerne skulle starte i 3. division. Struer-Resen Håndbold kom ok fra start i kampen og virkede klar på opgaven. Holdet havde på forhånd talt om, at der skulle dæmmes op for Ejstrup/Hærvejens stærke stregspiller ligesom der skulle styr på returløbet. I angrebet skulle der mere kvalitet i afslutningerne sammenlignet med de seneste træningskampe.
Kampen var lige indtil stillingen 2-2 efter 7 minutters spil. Ingen af holdene lykkedes med at score på afslutningerne og begge holds målvogtere stod flot. Det var Ejstrup/Hærvejen der først knækkede koden og fik hul på Struer-Resen forsvaret og en flot spillende Sille Qvistgaard i målet.
Dette skete desværre ved en del gode indspil til stregen, som ellers havde været et af fokuspunkterne i oplægget før kampen. Da SRH samtidig brændte de ellers fine chancer for scoring - enten på målvogteren eller stolperne, måtte SRH gå til pause bagud 12-4.

I 2. halvleg blev afslutningerne lidt bedre, men i forsvaret havde SRH stadig svært ved at styre Ejstrup/Hærvejens stærke stregspiller. Dette betød, at hjemmeholdet til tider, kom for nemt til deres scoringer.
Dette hele endte med en fortjent sejr til Ejstrup/Hærvejen på 24-14. Sejren blev alt for stor på grund af de mange brændte chancer.
Trænerteamet havde dog ikke kun negative ting at tage med fra kampen. Pigerne skal roses for, at de ikke falder helt fra hinanden, da det så sortest ud. De hankede op i sig selv og holdt gejsten højt de sidste 10 minutter udtalte trlner Kim Laursen. De sidste 10 minutter blev vundet 5-3.
Efter nederlaget må spillere og trænere tilbage i træningslokalet og gøre klar til næste kamp. Tirsdag den 6. oktober møder holdet RSU Ringkøbing i årets første hjemmekamp. Kampen spilles i Struer hallen kl. 20.30