U10 drenge tabte på hjemmebane

Så gik den ikke længere for Struer FH's drenge B. Torsdag aften tabte holdet til et godt spillende Herning/Gullestrup.

Det stod allerede klar fra start, at kampen ville blive rigtig svær. Herning/Gullestrup stillede op med nogle meget bevægelige bagspillere, der var gode til at finte sig igennem Struer FH forsvaret. Struer FH spillerne blev ofte snydt og tacklingerne kom derfor for sent. Dette resulterede i 4 straffekast til udeholdet. Herning/Gullestrup bragte sig foran fra start - først 2-0 så 4-1 inden Struer FH kom lidt med i kampen. Drengene var ikke bevægelige nok i angrebet, så det blev svært at komme til nogle gode afslutninger. Herning/Gullestrup dækkede offentsiv, og det pressede Struer spillerne til at lave fejl. Når spillerne løb uden bold, kunne de komme på skudhold og fik som regel scoret. Især Eskild fandt ud af dette, og scorede nogle gode mål. Det lykkedes faktisk at komme på 8-8 inden pausesignalet lød.
I halvlegen blev der snakket om de ting der skulle rettes op. Langt hen ad vejen i 2. halvleg lykkedes disse ting. Der blev dækket mere konsekvent op i forsvaret, så Herning/Gullestrup ikke kom så nemt til deres mål. Desværre bragte udeholdet sig foran med 3 mål og kun 8 minutter tilbage af kampen. Struer spillerne skulle satse lidt på hurtigere afslutninger, og i den situation var marginalerne ikke med hjemmeholdet. Træværket og målmanden blev testet, men det var småt med scoringerne. Det hele endte med en fortjent sejr til udeholdet på 16-13.
Selv om holdet tabte, blev der ydet en rigtig god fight af alle mand. Vi fik lært, hvilke ting vi skal træne på, og så vil vi forsøge at vinde over dem næste gang.