Sejr til U18 trods dårlig spil.

Lørdag formiddag drog et afbuds ramt u18 pige hold fra Struer i sne og slud mod Balling på salling. Her skulle holdet møde Team Spøttrup.
Der var 4 afbud og under holdets opvarmning blev Laura Funder skidt og Mette Riis havde et dårlig knæ, så det så lidt skidt ud.

Udeholdet så ikke ud til at mærkes af det og fik en fin start på kampen og kom hurtig foran 5-1 da der var spillet ca. 5-10 min. Så kom hjemmeholdet lidt i gang og de begyndte at score mål, men ikke mere end SRH pigerne kunne styre. Udeholdets målmand Mie Lauridsen havde helt klart en står del af æren for sejere , da hun stod en rigtig god kamp med mange gode redninger. Det var fortjent at SRH kunne gå til pausen med en føring på 11-6.

2 halvleg blev en meget skid halvleg for SRH. Holdet har ikke lavet så mange fejl tidligere på sæson som var tilfældet i dag. Men til trods for det så lykkes det at vinde kampen med 18-12. Holdet spiller igen på torsdag i toftum hallen kl.20 hvor gæsterne er ØK - nr.Søby.