God afslutning på sæsonen

Struer pigerne tog torsdag aften imod topholdet og gruppevinderne fra Holstebro.

Struer pigerne var meget opsatte på, at afslutte sæsonen med maner. Der blev fra kampens start kæmpet hårdt i både forsvar og angreb.
Forsvaret var dog ikke helt på plads fra kampens start, og Holstebro fik lidt for nemt ved at komme til deres scoringer.

I angrebet fungerede spillet godt, og fine kombinationer blev afsluttet med flotte scoringer. Som halvlegen skred frem, fik Holstebro dog et lille overtag, og Struer måtte gå til pause bagud 4-6.
Fra 2. halvlegs start tog Struer pigerne endnu mere fat i forsvaret, og Holstebro havde meget svært ved komme til kvalificerede afslutninger.
Holstebro forsøgte sig med offensivt forsvar, men Struer pigerne læste det offensive forsvar flot. Gode gennembrud, tvang Holstebro tilbage i fladt forsvar.
Struer pigerne kæmpede det bedste de havde lært, og 2. halvleg endte 4-4, som desværre betød et nederlag til Struer på 8-10.

En fornem indsats af samtlige Struer spillere.

Struer afslutter efterårssæsonen med 7 point for 8 kampe. En efterårssæson, hvor holdet er blevet bedre og bedre, og hvor specielt forsvarsarbejdet er blevet bedre fra kamp til kamp.

Holdet kan nu fortjent holde juleferie, og se frem mod nye spændende udfordringer efter jul.

Målscorere for Struer: Emma Højris Brink 2, Emma Balle 2, Thea Skovsbjerg 2, Sofie Mygh 1 og Laura Linde Pedersen 1

Holdet bestod af: Emma Højris Brink, Signe Birk, Emma Balle, Lærke Buurgaard, Thea Skovsbjerg, Caroline Jahnsen, Sofie Mygh og Laura Linde Pedersen