Sejr på udebane

Struer pigerne var søndag formiddag på besøg i Bremdal, for at spille endnu et lokalbrag mod Resen.

Som altid blev kampen en tæt og spændende affære. Struer pigerne spillet tålmodigt i angrebet, og scorede nogle fine mål. I forsvaret var samarbejdet fantastisk, og pigerne fik vist deres fightervilje, og var i stand til at holde Resen fra de store chancer. Ved pausen var Struer foran 3-2.

Billedet på kampen var den samme i 2. halvleg.  Struer pigerne kæmpede i forsvaret, samtidigt med Sofie Mygh stod en flot kamp i målet. Det gjorde det svært for Resen at komme til chancer. Resen kæmper sig dog tilbage i kampen, og kommer foran 5-6. Det vækker dog Struer pigerne, og med en kæmpe indsats scorer Struer kampens sidste 3 mål.
Struer kunne tage fra Bremdal med en fortjent 8-6 sejr.

Kæmpe ros til samtlige piger for en flot indsats.