1 point til U10 pige A

Torsdag aften tog Struer FH U10 piger A imod Herning FH i Struer Hallerne.

Der var lagt op til en hård fight mellem de 2 hold. Struer skulle forsøge at fortsætte de gode takter fra weekendens kamp.

Struer pigerne kom super godt fra start, med et hårdt arbejdende forsvar og fornuftigt angrebsspil. Struer pigerne holdt fuldstændig Herning fra scoringsmuligheder de første 10 minutter.

Struer kunne midtvejs inde i 1. halvleg bringe sig foran 2-0.

Som halvlegen skred frem kom Herning dog bedre og bedre med både forsvars- og angrebsmæssigt, hvilket betød Herning kunne gå til pause foran 2-3.

Hele 2. halvleg var fyldt med dramatik fra start til slut. Struer pigerne kæmpede igen med fysik og styrke i forsvaret, samtidigt med at Sofie Mygh igen stod en god kamp i målet.

I angrebet skulle der kæmpes for hver scoring. Struer pigerne udlignede til 3-3, men blev herefter ramt af 2 skader. Struer kom bagud 3-4 og 4-5, men pigerne tog ansvar og initiativ, og fik hver gang udlignet Hernings føring.

Med 2 minutter igen kom Struer bagud 5-6, og spørgsmålet var om der var kræfter til at score endnu et mål. Et langt angreb blev til stor glæde afsluttet med en scoring af Lærke Buurgaard til 6-6.

Det sidste minut blev en intens fight i Struers forsvar. Struer spillernes sammenhold gjorde dog forskellen, og Herning fik ikke afsluttet det sidste angreb.

Kampen endte med pointdeling og resultatet 6-6.

Pigerne skal igen roses for at stå sammen som hold, vise en fighter indstilling ud over det sædvanlige, samt tage ansvar når holdet rammes af skader.

Målscorere for Struer: Laura Linde Pedersen 2, Signe Birk 1, Emma Højris Brink 1, Caroline Jahnsen 1 og Lærke Buurgaard 1

Holdet bestod af: Sofie Mygh, Emma Balle, Laura Linde Pedersen , Signe Birk , Emma Højris Brink , Caroline Jahnsen, Thea Skovsbjerg, og Lærke Buurgaard