U14 piger B - endelig sejr på hjemmebane

Struers U14 piger B tog søndag eftermiddag imod HK68 fra Thyborøn i Struer Hallerne.

Der var lagt op til en spændende kamp, da det var de 2 nederst placerede hold der skulle mødes. Struer pigerne ville det dog anderledes, og var fra kampens start opsatte på at gøre en god figur i både angreb og forsvaret.
Angrebsspillet fungerede igennem hele kampen rigtigt godt, og de aftalte systemer blev kørt igennem til den ene store chance efter den anden. Struer pigerne var helt fortjent foran 10-8 ved pausen.

Fra 2. halvlegs start fortsatte Struer pigerne det forrygende angrebsspil, samtidigt med at forsvarspillet også fungerede bedre. Struer pigerne spillede sig frem til den ene store chance efter den anden, hvor der blev afsluttet fra alle positioner. Struer spillede sig til en flot 19-15 sejr.

Helt igennem en flot indsats af alle piger.

Holdet bestod af: Thea Sørensen, Emma Rasborg, Andrea Birk, Jasmin Canute, Wenche Würtz, Dea Stenvang, Maria Thorup og Thea Anker