U14 nederlag med efterspil

Efter en god påskeferie, med kun en enkelt træning, stod torsdagen dog på kamp. Vi kan vidst godt kalde dem for, ærkerivalerne fra Skjern. Nu har Struer spillet mod dem to gange og nu for tredje gang, inden for kort tid; én kamp uafgjort og én forsikrings cup finale, med et enkelt måls nederlag. Trods dette, og nogle nervepirrende kampe, har det været U14 pigerne fra Struer som primært har domineret kampene. Så Struer gik til kamp med viljen og indstillingen om, at nu skulle de altså slå Skjern.?

Inden kampen startede, lagde Struer mærke til at Skjern havde flere spillere med, som Struer ikke havde spillet mod før, og holdet gik dermed på banen uden at vide hvilket Skjern hold de gik i møde. Da kampen fløjtes igang, kom Struer til gode chancer, men formåede desværre ikke at score på chancerne. Det gjorde Skjern også, de fik dog bare scoret. Struer dækkede op som aftalt, i en skæv 5-1, men det viste sig, at de spillere som Skjern havde med, var lynhurtige og dygtige på benene. Struer gik til pause, bagud 6-14.
Struer gik tilbage i en 6-0 opstilling, og formåede i 2. halvleg at spille en bedre kamp, hvor forsvaret stod sammen, og fik stoppet nogle af Skjerns nye spillere, som dominerede kampen. Man kunne se vildskaben i Struer spillernes øjne og de kæmpede alt hvad de kunne. de gave bl.a. andet flere 2 minutters udvisninger for for hård opdækning. De kæmpede så meget, at flere spillere fik fremboostet nogle skjulte talenter, som fx Nanna Andersen, som fik sat et flot mål, langt i krogen fra backen eller Camilla Byskov, som fik lavet en studsfinte, og kom til en flot chance og Anna Høeg, som var ekstra aggressiv i sit presspil og fik trukket flere spillere til sig og bolden kunne blive spillet videre. Og man kunne fortsætte med flotte præstationer fra Struers piger. Dog havde pigerne også perioder, fx i kontrafaserne, hvor hovederne ikke helt var med og bolden blev smidt væk. Ikke destro mindre fik Struer vundet 2. halvleg med to mål, dog blev det stadigt til en overraskende overbevisende sejr til Skjern med resultatet på 20-26.

Efter kampen blev der spurgt ind til Skjerns brug af nye spillere, hvilket blev besvaret meget nedladende af Skjern træneren. Det har efterfølgende vist sig, at Skjern benyttede 4 1. holds spillere i kampen, og Struer FH har derfor valgt at nedlægge protest. Grænsen går ved 3 spillere, så der er en klar forventning om, at Struer FH får tildelt de to points.