U10 Piger B, Hold 3: Årets bedste kamp

Et knebet nederlag på 8-9 til de stærke piger fra Mejrup, skal ikke overskygge at SFH piger spillede forårets bedste kamp, med en frisk gang håndbold.
Med et fantastisk god kæmpende forsvar gennem hele kampen, hvor de noget større piger fra Mejrup blev mødt med gode taklinger og en Mathilde som en god sidste skanse i målet. Det stabile forsvar gav mange contra muligheder, med flere flotte scoringer.
Gennem kampen spille Struer pigerne sig til mange afslutninger, der dog ikke alle blev omsat til mål.
I de sidste 5 minutter hentede SFH pigerne flot 2 mål, og havde i det sidste minut også et par gode muligheder for at sikre et uafgjort resultat. På trods af nederlaget var topkampen en sejr for pigerne, der søndag tager til Lemvig i sidste puljekamp i foråret.

De godt kæmpende piger på holdet mod Mejrup bestod af: Pernille Højer, Mette Mortensen, Mathilde Overgaard, Anna H. Jensen, Anne Dybdahl,  Jasmin Canute, Dagmar Grundahl og Ida Larsen.