Knebent nederlag på udebane

Struers U14 piger (B) startede det nye år på udebane mod Aulum.

Struer pigerne var ramt af feriestemning, og var igennem hele første halvleg et skridt bagud. Struer pigerne spillede for langsomt i angrebet, hvilket betød pigerne fik svært ved at komme til kvalificerede afslutninger. Ved pausen var Struer bagud 3-5.

Struer pigerne fik mere fart i fødderne igennem hele 2. halvleg. Det betød at angrebet fungerede meget bedre, og pigerne fik lettere ved at komme til gode afslutninger. Forsvaret stod også fornuftigt, og Thea Sørensen tog bl.a. et straffekast i målet.
Struer pigerne kæmpede igen det bedste de havde lært, og var flere gange i halvleget tæt på at udligne.
Dog måtte pigerne gå fra banen med et nederlag på 9-10.

Målscorere for Struer: Emma Rasborg 3, Thea Anker 2, Dea Stenvang 2, Andrea Birk 1 og Wenche Würtz 1

Holdet bestod af: Thea Sørensen, Maria Thorup, Dea Stenvang, Andrea Birk, Wenche Würtz, Mathilde Lynge Overgaard, Helena de Sivry, Thea Anker og Emma Rasborg