Nederlag på udebane mod topholdet

Struer FH U14 pige B var tirsdag aften på besøg i Tjørring mod det ubesejrede tophold.

Struer pigerne startede kampen godt. Både forsvaret og angrebet fungerede godt, og efter 10 minutter af kampen var Struer pigerne foran 4-1.
Thea Sørensen stod en fin kamp i målet, med bl.a. et reddet straffekast. Lidt koncentrationssvigt i forsvaret betød dog, at Tjørring mod halvlegens slutning indhentede Struer.
Ved pausen var stillingen 7-7.

Struer pigerne startede 2. halvleg med gejst og vilje, og kunne midt i halvlegen bringe sig foran 10-9. En skade og en udvisning betød dog lidt uro i forsvaret, og Tjørring scorede 5 hurtige mål.
På trods af modgangen, og 6 straffekast imod sig, kæmpede pigerne dog ufortrødent videre, men det var for sent at indhente forspringet. Kampen endte med et nederlag på 13-16.

En super god indsats af samtlige spillere, hvor pigerne viste en god indstilling og vilje til at kæmpe for sagen.

Målscorere for Struer: Wenche Würtz 5, Emma Rasborg 3, Mathilde Lynge Overgaard 2, Dea Stenvang 1, Emma Borup 1 og Andrea Birk 1