Flot sejr på udebane.

Struer U10 pige A pigerne drog søndag formiddag til Tjørring, for at møde rækkens nummer 3. Kampen var den direkte duel om 2. pladsen i puljen.

Struer pigerne var opsatte fra kampens start, og diskede op med super flot forsvarsspil, hvor Tjørring havde mere end svært ved at komme til afslutninger. Signe Birk spillede endnu engang en flot kamp i målet, og hun tog alle langskud og gennembrud fra Tjørring i det meste af 1. halvleg. I angrebet fungere alle angrebsåbninger, og Struer pigerne spillede sig til den en flotte scoring efter den anden. Ved pausen var Struer foran 9-1 og kampen var reelt afgjort.

I 2. halvleg dalede tempoet for Struer pigerne i både forsvar og angreb, og hele halvlegen var en ret rodet affære, hvor ikke meget lykkedes for Struer pigerne.
Struer kunne dog køre mod Struer igen, men en sikker 10-4 sejr i bagagen.

En super flot 1. halvleg af samtlige Struer piger, hvor der blev spillet noget af det bedste håndbold pigerne har præsteret.

Målscorere for Struer: Laura Linde Pedersen 5, Thea Skovsbjerg 3, Emma Balle 1 og Lærke Buurgaard 1

Holdet bestod af: Signe Birk, Laura Linde Pedersen, Emma Højris Brink, Emma Balla, Thea Skovsbjerg, Sofie Mygh, Lærke Buurgaard og Caroline Jahnsen