Nederlag i topkamp

U14 piger tog søndag eftermiddag mod Team Tangen i et ægte topopgør.

Struer pigerne vidste på forhånd, at det ville blive en meget svær kamp. Team Tangen har specielt 2 spillere, som virkeligt skulle dækket godt op, før end Struer havde en chance. Det lykkedes til dels, men alligevel ikke helt godt nok.
Struer kæmpede hårdt gennem hele første halvleg, og kom til mange gode chancer, men for mange chancer blev brændt. I forsvaret kæmpede pigerne, men Team Tangen kom alligevel nemt til deres scoringer ind over midten. Struer var dog med i kampen på trods af de brændte chancer, og måtte gå til pause bagud 5-10.

I pausen blev det aftalt at fortsætte spillet, og skrue lidt op for forsvarsspillet, og tage endnu mere fat. Struer pigerne scorede igennem halvlegen på de fleste chancer og hentede igennem halvlegen ind på Team Tangen. Ved stillingen 13-16 havde Struer en stor mulighed for at komme tæt på, men chancen blev misbrugt, og Team Tangen scorede i modsatte ende. Kampen endte med et nederlag på 15-18.

Flot anden halvleg af Struer, som blev vundet med 2 mål, vidner igen om høj kampgejst og vilje blandt Struer pigerne. Pigerne giver aldrig op, og kæmper altid det bedste de har lært. En sejr i sidste spillerunde, betyder at Struer skal til kredsmesterskabet i starten af April.