Nederlag i sidste kamp

U10 drenge 1 fra Struer FH sagde søndag middag farvel til en lærerig oplevelse i A rækken. Et ophold der har budt på mange udfordrene kampe og 1 sejr og en uafgjort.

Vildbjerg kunne med en sejr over Struer FH sikre sig adgang til kredsmesterskaberne, og det stod klart fra start, at de ikke ville lade SFH ødelægge denne chance.
Med hurtigt presspil bragte Vildbjerg sig hurtigt foran med 3-0 inden Eskild fik puttet en enkelt i kassen til stillingen 1-3.
Da Struer FH fik scoret deres andet mål, havde Vildbjerg allererede scoret 8 gange, og kampen syntes afgjort. Ved pausen var forskellen 7 mål, ved stillingen 2-9

Struer drengene har i denne ½ sæson lært, at de skal blive ved med at kæmpe, selvom situationen ser lidt håbløs ud. Også i dag, forsatte Struer drengene med at kæmåe rigtig flot i forsvaret.
Vi var lidt handicappet af efterveerne af sygdom hos holdets normale topscorer, men på banen tog alle spillere rigtig flot ansvar. Eskild Nielsen scorede de første 4 mål, hvorefter Mads Johannesen scorede de næste 3.
I forsvaret stod alle mand godt, og fik efter bedste evne afvist de hurtige Vildbjerg spillere. Det lykkedes næsten, at spille lige op med udeholdet i 2. halvleg. Holdet var godt hjulpet af Lucas Lauridsen i målet, der stod en flot kamp, og blandt andet reddede et straffekast. Kampen endte med en fortjent sejr til Vildbjerg på 16-8, men flot kommet tilbage af Struer FH.
Med søndagens kamp er turneringen slut for U10 drenge, der fejrede afslutningen med en tur i svømmehal. Efter påske deltager Struer FH i Svane Cup, hvor vi glæder os til at komme på tur sammen.