Sejr på hjemmebane

Struer FH U10 piger tog søndag imod Herning FH i Struer Hallerne.
Herning kom til Struer med nogle små og hurtige gennembruds spillere, og det voldte igennem hele kampen Struer problemer. Struer pigerne flyttede fødderne for langsomt i forsvaret, og Herning kom generelt for let til deres scoringer.

I angrebet var der dog mere fart over feltet for Struer pigerne. Mange fine kombinationer betød afslutninger fra mange forskellige positioner, og mange gode mål til følge. Desværre var der også mange brændte chancer, men Struer kunne dog gå til pause foran 9-6.

I pausen blev der talt om forsvarsspillet, og at pigerne skulle bevæge sig hurtigere. Så startede pigerne og 2. halvleg, og kunne med godt forsvars- og angrebsspil score 3 hurtige mål til stillingen 13-9. Herefter faldt tempoet i forsvaret dog igen, og Herning kom lidt bedre med i kampen igen.

Struer pigerne har dog en evne til at stramme grebet om kampen, når det bliver nødvendigt, og det gjorde de flot de sidste 5 minutter.
Kampen endte med en fin sejr på 17-13.

Det var meget positivt at opleve 17 scoringer, og med lidt mere effektivitet foran mål, kunne målscoreren være blevet endnu bedre. Forsvarsspillet skal lidt op i tempo, men med god træning, skal det nok komme.

Målscorere for Struer: Thea Skovsbjerg 6, Laura Linde Pedersen 5, Emma Balle 2, Signe Birk 2, Emma Højris Brink 1 og Lærke Buurgaard 1

Holdet bestod af: Thea Skovsbjerg, Sofie Mygh, Laura Linde Pedersen, Emma Balle, Signe Birk, Emma Højris Brink og Lærke Buurgaard