HK68 vandt over SFH

U10 drenge A fra struer FH fik en rigtig god start på søndagens kamp mod HK68 Thyborøn.
Eskild bragte hjemmeholdet foran 1-0 og i forsvaret blev der taget godt ved. Herefter scorede SFH de næste 3 mål og bragte sig dermed foran 4-1. Struer forsvaret var dygtige til at stoppe de gennembrudsstærke HK68 spillere. Desværre var dommeren ikke helt tilfreds med metoderne, så han uddelte 3 hurtige advarsler til midterforsvaret.
De 3 advarsler gjorde spillerne utrygge og de begyndte at lade angriberne spadsere igennem, i stedet for at dække op. Usikkerheden i forsvaret forplantede sig til angrebsspillet, hvor Struer spillerne glemte noget af den fart og sammenspil, der havde fungeret for holdet i starten af kampen. HK68 havde derfor udlignet til 5-5 inden halvlegen.
Udeholdet kom bedst fra start i 2. halvleg. Selvom forsvaret var lidt bedre end i slutningen af første halvleg, var det tydeligt, at HK68 havde fundet ud af, hvordan de skulle komme igennem til scoring. HK68 bragte sig foran med 3 mål på trods af en vespillende Lucas i målet.
I angrebet havde Struer nogle gode ideer og nogle okay afslutninger. Desværre var hjemmeholdet uheldig med stolperne og en velspillende målmand.
Struer spillerne kæmpede rigtig godt for sagen, men måtte desværre indkassere et nederlag på 10-8. Der er dog stadig mange gode takter vi tager med fra kampen - og vi er klar til at give Vildbjerg modstand på torsdag.