Struer-Resen Håndboldherrer videre i pokalen

Struer-Resen håndbolds jyllandsserie herrer er videre til 2. runde af landspokalturneringen efter komfortabel sejr på 27-18 over Tangsø serie 3.
Allerede fra kampens start blev det slået fast, at SRH’s herrer ikke ville lade Tangsø komme ind i kampen. Spillerne viste sig overlegne i alle spillets facetter, og efter 10 minutter var kampen reelt afgjort. Foran 16-7 ved pausen blev der eksperimentet en del i forsvaret og i angrebet blev der afprøvet spillere på mange forskellige pladser. Dette gav nogle dumme mål til Tangsø - men ikke noget, der kunne bringe den samlede sejr i fare. Struer-Resen vinder 27-18
Alt i alt en fin sejr til Struer-Resen herrer der kan se frem mod første turneringskamp på søndag den 5. oktober mod Stoholm.