Referat kvalifikation til 1 Division, U14 piger

Struer FH U14 piger spillede kval. til 1. division den 6. september.
Kampene blev spillet i Ikast hallen og modstanderne var Ikast FS3 og Holstebro H90 2.

Struer FH 1 mod HH 90-2
Pigerne kom godt i gang med stort udgangs tempo, stod stærkt i forsvaret og kom derfor hurtigt foran.
Stillingen efter de første 10 minutter var 8-2, pigerne sad på kampen og dominere første halvleg.
De gik til pause med en føring på 12-6.
I anden halvleg gik pigerne ned i tempo og HH 90 hentede ind på pigerne, så der efter 10 min i anden halvleg stod 13-11, vi havde ikke scoret de første 8 minutter.
Efter et par små justeringer, fik vi igen overtaget og begyndte at komme ind i samme rytme som fra 1 halvleg.
Dette resulterede i en sejr på 17-13.

Struer FH 1 mod Ikast FS3
Kampen mod Ikast var en katastrofe for pigerne, vi kunne ikke matche de fysiske stærke og hurtige piger fra Ikast.
Ikast kørte med et 3-3 forsvar, denne form for forsvar var pigerne ikke vant til og det stressede vores angreb, så vi havde meget svært ved at komme til chancer.
Ikast kørte næste kun igennem på midten i deres angreb og var gode til at spille sig chancer og ikke mindst score på dem.
Stillingen efter de første 20 min var 1-9.

Efter en ”lille” peptalk i pausen, vil pigerne gå ind til 2 halvleg og give den en gevaldig skalle.
Dog viste det sig at pigerne forsatte som de var stoppet i 1 halvleg.
Efter 6 minutter begyndte vi at spille os til chancer og fik scoret 3 mål inden for 4 minutter.
Efter 30 minutter var stillingen 4-14, pigerne begyndte at virke trætte og der var flere med skader der måtte skiftes ud.
I de sidste 10 minutter var der total tørke med vores scoringer, mens Ikast bare blev ved med at presse os.
Resultatet blev et nederlag på 4-19.