U12 drenge vandt fortjent

U12 drenge hold 1 skulle søndag spille på udebane mod Harboøre.
Efter en halv sæson med et hold i B rækken og et hold D rækken, har vi efter jul to hold i C rækken.

Det var tydeligt fra kampens start, at der skulle bankes lidt rust af spillerne ovenpå julepausen.
Struer spillerne var gennemgående noget større end hjemmeholdet fra Haboøre, men i starten af kampen formåede SFH ikke at drage nytte af dette. vi kom godt nok til nogle ok afslutninger, men i afslutningerne formåede vi ikke at skyde forbi målmanden. Forsvarsdelen fik vi løst ok, og det der kom ind til Lucas, tog han sig af på fornemmeste vis.
Første halvleg var meget målfattig og endte med de beskedne cifre 2-3 til Struer FH. I anden halvleg fik Struer mere styr på tingene. Der blev taget mere fat i forsvaret, og i angrebet blev vi bedre til at presse op og gøre hinanden gode.
Fra stillingen 4-4 trak Struer stille og roligt fra. Drengene fandt ud af, at det er nemmest at score ude bagfra, når man presser hinanden op og kommer i løb.
U12 drenge vandt den første kamp i turneringen med 11-7 og er klar til hjemmekampen på søndag mod Vinderup.