U14 pige A trak det længste strå i det 3. lokalopgør

Er der to hold, der kender hinanden godt, er det Resen KFUM og Struer FH´s U14 Pige A hold. Søndag lagde Struer Hallerne gulv til sæsonens 3. lokalopgør mellem de to hold. Holdene står godt til hinanden og de to forrige opgør har været spændende og særdeles jævnbyrdige og er endt uafgjort efter en smal Struer-føring, som er blevet smidt væk i de sidste minutter. I søndagens kamp modstod Struer presset gennem hele kampen og trak det længste strå.
På trods af lidt træthed efter fire kampe til Nathåndbold i Vildbjerg fredag nat, spillede Struers piger deres til dato bedste kamp. Med et velfungerende 5-1 forsvar pillede de fuldstændig humøret ud af et ellers rigtigt godt Resen-hold.  Godt forsvarsspil og en særdeles velspillende Kathrine Vinther i Struers mål, holdt Resen KFUM fra de store chancer og det betød en halvleg stilling på 4–2 til Struer FH.
I 2. halvleg så det flere gange ud til at Resen KFUM var ved at komme ind i kampen, men det lykkedes et godt kæmpende Struer-hold at holde afstand, så Struer vandt kampen 12–10. At kunne holde et af puljens tophold ned på blot 2 scoringer i 1. halvleg viser at Struer-pigerne virkelig havde fundet rytmen.
Resens træner kunne efter kampen tørt konstatere, at det var det første nederlag i 4 måneder, hvilket blot gjorde jublen i Struer-lejeren endnu større.
Allerede den 24. februar får Resen mulighed for en revanche, når de to hold igen tørner sammen i Toftum Hallen. Ingen tvivl om at Resen vil gøre alt for at vinde netop den kamp og få oprejsning på hjemmebane, så der er lagt op til endnu et spændende lokalopgør.