Struer-Resen klædt af i Mejdal hallen

Struer-Resen herrer løb ind i en regulær afklapsning i oprykningsspillet mod Mejdal.

Spændingen forduftede hurtigt i dagens oprykningskamp mod Mejdal. Struer-Resen var med de rste fem minutter hvorefter Mejdal viste, hvilket klassemandskab de er. Alle brændte afslutninger blev prompte afstraffet i den anden ende af banen. Mejdal var foran med 12 mål ved pausen, og det overlegne spil forsatte i anden halvleg. Man må bøje sig i støvet, og indrømme, at Mejdal var bedre i alle spillets facetter. Slutfacit blev en knusende sejr til Mejdal på 39-15.
Med nederlaget har Struer-Resen udspillet si chance i oprykningspillet. Man skal nu håbe på, at Mejdal vinder over Skjern - dette vil give Struer-Resen en plads som reserve til jyllandsserien.